Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa indepartezi mirosul de mucegai din prosoape – CumFacSa.ro

Cum sa indepartezi mirosul de mucegai din prosoape

Unelte articol

Mirosul prosoapelor ude sau umede poate sa fie destul de neplacut. De obicei acest miros este cauzat de mucegaiul de care se scapa foarte greu. Cel mai bine este daca previi mucegaiul sa intre in prosoape.

Pasi

 1. 1

  Pune in spalator prosoapele impreuna cu doua cani de otet si cu apa fierbinte apoi spala acele prosoape fara a folosi detergent.

  Dupa aceasta spalare, lasa prosoapele si spala-lte normal, cu apa fierbinte si detergent.

  In cele din urma usuca prosoapele.

 2. 2

  In acest pas vom folosi amoniac. Pune prosoapele la spalat, cu apa fierbinte si detergent, apoi adauga o cana de amoniac. Dupa ce se termina ciclul de spalat, scoate imediat prosoapele din masina de spalat si usuca-le complet.

 3. 3

  Daca inca nu a iesit de tot mirosul de mucegai dupa ce ati incercat una din solutiile de mai sus, repetati procesul pana cand acel miros neplacut dispare de tot.

Previous postCum sa indepartezi guma de pe haine Next postCum sa indepartezi o aschie folosind bicarbonat de sodiu

Related Posts

Posteaza un comentariu


close