Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti pastrezi bradul proaspat pentru mai mult timp – CumFacSa.ro

Cum sa iti pastrezi bradul proaspat pentru mai mult timp

Unelte articol

Dupa toata munca grea de a gasi bradul perfect, de a-l impodobi cat mai frumos posibil, tot ce vrei este ca bradul sa se pastreze proaspat pe tot parcursul sarbatorilor de iarna. Daca vei avea grija de el cum trebuie el va ramane frumos si parfumat cel putin 4 saptamani. Aici sunt cateva sfaturi acre te vor ajuta sa iti pastrezi bradul proaspat.

Pasi

 1. 1

  Asigura-te ca se va potrivi in locul pe care l-ai ales in casa ta. Verifica trunchiul ca sa te asiguri ca este drept, ca sa stea ferm in suportul lui. Daca trunchiul este stramb iti va fi aproape imposibil sa il fixezi intr-un suport.

 2. 2

  Verifica acele daca sunt parfumate si daca se tin bine de crengi, daca scuturi bradul. Trunchiul ar trebui sa fie acoperit de rasina proaspata, un semn ca bradul a fost taiat recent.

 3. 3

  Cand ajungi cu bradul acasa, mai taie un 2-3 cm de la baza trunchiului. Aceasta deschide porii lemnului si il vor ajuta sa absoarba mai multa apa. Asigura-te ca suportul tau de brad are un mic rezervor unde poti sa pui apa pentru brad.

 4. 4

  Daca mai sunt cateva zile pana il impdobiti, depoziteaza-l afara, asa vei preveni uscarea lui inainte sa fi apucat sa va bucurati destul de bradul impodobit.

 5. 5

  Pune in rezervorul de apa un amestec dintr-o cana de “7-Up” si 4 cani de apa. Acesta asigura acid citric si zahar, nutrienti ce vor prelungi viata bradului.

 6. 6

  Pastreaza-ti bradul la racoare! Tine-l departe de lumina solara directa, de semineu, de calorifere, aer conditionat si televizoare. Orice sursa de caldura il va usca.

Previous postCum sa iti recapeti echilibrul Next postCum sa iti intinzi muschii din zona lombara fara riscuri

Related Posts

Posteaza un comentariu


close