Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa schimbi lichidul refrigerent la aparatul de aer conditionat – CumFacSa.ro

Cum sa schimbi lichidul refrigerent la aparatul de aer conditionat

Unelte articol

Majoritatea persoanelor cheama imediat un mecanic atunci cand aparatul de aer conditionat nu mai sufla aer la fel de rece sau raceste aerul mai greu, insa, pentru a evita costurile unui profesionist, schimbarea lichidului refrigerent se poate face de catre dumneavoastra. Shimbarea lichidului este necesara pentru a prelungi viata aparatului dumneavoastra de aer conditionat, precum si pentru a asigura comfortul pe care acesta il creeaza. In lunile calduroase de vara, mai ales daca locuiti intr-o zona caniculara, acest lucru poate fi facut de cate ori este necesar.

Pasi

 1. 1

  Scoateti aparatul de aer conditionat de geam si asezati-l pe podea. Puteti folosi o patura sau orice material textil pentru a proteja pardoseala.

 2. 2

  Desurubati carcasa de metal si dati-o jos. Sub aceasta veti gasi compresorul (acesta arata ca un cilindru de metal cu doua furtunuri care ies din el). Furtunul cel mai mare dintre cele doua va fi folosit pentru a reumple aparatul cu lichidul nou.

 3. 3

  Trusa de schimbare a lichidului va avea doua supape, iar cea mai mare dintre ele trebuie atasata la furtunul mai mare. Supapa mai mica trebuie atasata furtunului mai mic.

 4. 4

  Porniti aparatul de aer conditionat pentru a permite lichidului sa curga. Pentru a obtine rezultate optime, setati aparatul de aer conditionat la viteza maxima.

 5. 5

  Lasati aparatul pornit pana cand cutia de lichid refrigerent se goleste. Apoi, deconectati cele doua supape de la furtunuri si montati inapoi carcasa metalica, prinzand-o cu suruburi(pe care le-ati desfacut la pasul 2).
  Acest proces poate fi facut ori de cate ori este necesar. Bineinteles, acest lucru va varia si in functie de vechimea aparatului de aer conditionat.

Previous postCum sa iesi dintr-o ghilda in World of Warcraft Next postCum sa scoateti urmele de marker permanent din haine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close