Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa va curatati filtrul de cafea cu otet – CumFacSa.ro

Cum sa va curatati filtrul de cafea cu otet

Unelte articol

Curatarea filtrului de cafea este necesara pentru a indeparta piatra, resturi de cafea sau alte impuritati. Spalatul canii nu este deajuns pentru a rezolva problemele de mai sus, ci este necesar sa curatam si celelalte componente.

Pasi

 1. 1

  Faceti o solutie 1/3 otet si 2/3 apa, iar totalul sa fie indeajuns pentru a umple cana. Alte solutii care ar mai putea fi folosite sunte cele de acid citric si apa rece, inalbitor – insa doar pentru cana de sticla! – sau solutii de curatare a filtrului speciale din magazine.

 2. 2

  Puneti solutia in locul special unde de obicei turnati apa.

 3. 3

  Porniti filtrul si lasati-l sa proceseze toata solutia pe care ati turnat-o.

 4. 4

  Aruncati apa si spalati bine cana de sticla, iar apoi lasati filtrul sa se raceasca aproximativ 10-20 minute.

 5. 5

  Toti pasii anteriori vor trebui sa fie facuti inca de 2 ori insa in loc de solutie de otet si apa veti folosi apa SIMPLA, rece. Acest pas este necesar pentru a curata restul de otet ramas in filtru, altfel acesta va ajunge in cafeaua dumneavoastra!

Previous postCum sa deschizi o usa incuiata fara cheie Next postCum sa cureti plapuma de pat acasa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close