Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa dai gauri in beton? – CumFacSa.ro

Cum sa dai gauri in beton?

Unelte articol

Poti avea nevoie sa stii sa dai gauri in beton atunci cand vrei sa aduci mici modificari apartamentului : fie vrei sa pui un nou set de rafturi, sau sa agati noi tablouri de perete.

Pasi

 1. 1

  Cumpara sau inchiriaza o bormasina de calitate. Aici sunt cateva aspecte pe care ar trebui sa le cauti la o bormasina : viteza variabila, functia de rotopercutor, setarea pentru variatia adancimii, un maner bun si sa fie de putere mare.

 2. 2

  Invata cum sa folosesti acest aparat. Pentru acest lucru, este recomandat sa citesti cartea tehnica.

 3. 3

  Seteaza adancimea la care vrei sa dai gaura. Fie poti seta de la masina acest lucru, fie poti lega un elastic de burghiu, pana in locul undei vrei sa dai gaura.

 4. 4

  Asigura-te ca ai o priza buna atunci cand tii masina in mana.

 5. 5

  Marcheaza pe perete zona unde vrei sa dai gaura.

 6. 6

  Cand incepi sa dai gaura, tine burghiul pe semn si aplica destula presiune astfel incat sa nu se miste din loc.

 7. 7

  Atunci cand intampini rezistenta prea mare, poti lua o dalta, si cu ajutorul unui ciocan, sa poti sparge betonul, daca acesta nu este gaurit. Odata ce ai facut acest lucru, iti poti relua treaba cu masina de gaurit.

Previous postCum sa creezi tabele pivot in Excel? Next postCum sa definesti iubirea?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close