Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa deschizi o usa incuiata fara cheie – CumFacSa.ro

Cum sa deschizi o usa incuiata fara cheie

Unelte articol

Desi pare o idee luata din serialele de tip MacGyver, deschiderea unei usi incuiate fara cheia corespunzatoare nu este chiar o idee asa de neconceput. Cu instrumentele potrivite, precum o cheie Allen, o surubelnita sau agrafe, toate lucruri pe care le puteti gasi pe langa casa, puteti deschide aproape orice usa.

Pasi

 1. 1

  Cu ajutorul unei surubelnite puteti sa deschideti majoritatea usilor. Introduceti in gaura cheii surubelnita si leganati-o dintr-o parte in cealalta pentru a ridica mecanismul de inchidere. Alege o surubelnita care sa nu fie prea mare, sa nu atinga marginile gaurii de cheie cand o folositi.

 2. 2

  De asemenea, puteti folosi o agrafa. Trebuie sa o indreptati, iar apoi sa ii faceti o bucla la capat, insa care sa nu fie prea mare, ci sa intre in gaura cheii.

 3. 3

  Folosind o cheie Allen puteti, la fel ca si cu surubelnita, sa deschideti majoritatea usilor. S-ar putea sa trebuiasca sa „ajustati” capatul cheii, prin frecarea de un alt obiect dur(precum o pila). Cand cheia incape cu usurinta in gaura cheii, folositi-o ca pe surubelnita.

 4. 4

  In aceeasi maniera, puteti folosi un ac, preferabil unul mai lung. Il introduceti in gaura cheii, si intoarceti-l pana ce auziti ca mecanismul de inchidere este actionat. Puteti utiliza si un ac de siguranta.

Previous postCum sa cureti aparatul de aer conditionat Next postCum sa va curatati filtrul de cafea cu otet

Related Posts

Posteaza un comentariu


close