Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa desfunzi teava de scurgere de la baie – CumFacSa.ro

Cum sa desfunzi teava de scurgere de la baie

Unelte articol

Daca ti s-a infundat teava de scurgere de la baie, nu trebuie de fiecare data cand patesti acest lucru sa chemi un instalator. Urmareste in schimb acesti pasi pentru a incerca sa rezolvi problema de unul singur.

Pasi

 1. 1

  Uita-te la scurgerea din cada si vezi sa nu fie blocata. Este foarte usor ca atunci cand faci dus sa cada o carpa in teava de scurgere. De asemenea, apa se poate scurge foarte greu din cauza acumularii de par in teava de scurgere.

 2. 2

  Daca nu observi nimic care sa obstructioneze scurgerea apei, atunci scoate capacul de la teava de scurgere. Singurul lucru de care ai putea avea nevoie este o surubelnita. Spre surprinderea ta, poti gasi un munte de par blocat sub capacul de la teava de scurgere.

 3. 3

  Daca nu gasesti nimic care sa blocheze scurgerea, atunci poti sa incerci sa desfunzi teava cu un piston cu care poti desfunda chiuvetele sau cazile. Esential, un piston functioneaza fortand aerul in teava. Tot ce trebuie sa faci este sa misti in sus si in jos pistonul, iar astfel, teava se poate desfunda.

 4. 4

  Daca ce ai folosit la pasul 3 nu functioneaza, poti sa folosesti o solutie chimica pentru desfundat.

 5. 5

  Daca toate lucrurile de mai sus nu functioneaza, tot ce a mai ramas este sa chemi un instalator pentru a te ajuta cu problema pe care o ai.

Previous postCum sa dai forma sprancenelor tale Next postCum sa dormi bine atunci cand este foarte rece in camera

Related Posts

Posteaza un comentariu


close