Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci o coroana de Craciun din panza vargata – CumFacSa.ro

Cum sa faci o coroana de Craciun din panza vargata

Unelte articol

Una dintre cele mai festive decoratii din timpul sarbatorilor de iarna este coronita. Poti sa cumperi una deja facuta din plante sau poti sa realizezi tu una personalizata. O coronita facuta din material de haine este un proiect grozav pentru copii. Poti sa te duci la un magazin de mercerie de unde sa iti alegi panzele, culorile si texturile preferate. O panza vargata in rosu si alb este o alegere excelenta pentru ca aceste culori se potrivesc excelent cu celalalte culori ale Craciunului. Acest articol te va invatat pas cu pas cum sa faci o coronita speciala.

Pasi

 1. 1

  Cumpara un cadru circular din plastic moale sau din metal. Alege diametrul potrivit.

 2. 2

  Du-te la mercerie si cumpara panza vargata in culorle pe care le doresti. Taie materialul in panglici cu lungime de 20-30 cm. Pot sa fie de latimi diferite pentru ca o coronita din panza trebuie sa apara cu un model variat de culori si dimensiuni.

 3. 3

  Taie aproximativ 100 de pangligi de panza vargata sau alt material. Va trebui sa tai mai multe mai tarziu daca vrei ca aceasta coronita sa arate plina.

 4. 4

  Ia o fasie din material si infasoara-l in jurul cadrului coronitei, in asa fel incat capetele sa fie in fata. Leaga-le intr-un nod dublu ca sa ramana ferm pe loc. Lasa capetele sa atarne liber.

 5. 5

  Ia o alta fasie de material de alta culoare si innoada-o deasupra ultimei bucati. Impinge-l aproape de ultimul nod. Continua sa adaugi fasii din material diferit si innoada-le pe toate aproape.

 6. 6

  Opreste-te din innodat cand coronita ta este plina de noduri si fundite din material.

 7. 7

  Taie din material cu atentie daca panglicile sunt prea lungi.

 8. 8

  Ia o alta bucata de material si leag-o de partea de sus a coronitei. Ia o foarfeca si taie-i capetele. Pe aceasta o vei folosi ca pe o agatatoare.

 9. 9

  Impodebeste-ti coronita cu alte decoratii de Craciun daca doresti.

Previous postCum sa faci o carte de cadouri de Craciun pentru familia ta Next postCum sa faci ornamente de Craciun din coca sarata

Related Posts

Posteaza un comentariu


close