Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci o coronita din oua de Pasti – CumFacSa.ro

Cum sa faci o coronita din oua de Pasti

Unelte articol

Se apropie sarbatoarea de Pasti si vrei o casa decorata corespunzator, dar nu stii ce ornamente ar fi potrivite? Vrei o decoratie deosebita? In acest articol vei afla pas cu pas cum sa faci o coronita din oua de Pasti. Va arata superb la usa ta si in plus va fi o decoratie unica.

Pasi

 1. 1

  Vei avea nevoie de aproximativ sapte oua, vopsea de incondeiat ouale, panglica, flori naturale sau artificiale, foarte bine poti folosi florile perene, o seringa si fir de guta.

 2. 2

  Ia ouale si fara sa le fierbi, vopsestele in nuantele preferate. POti sa le vopsesti pe toate intr-o singura culoare, in culori diferite sau sa creezi diverse modele. Orce varianta ai alege, asigura-te ca ouale astfel vopsite vor avea un aspect placut.

 3. 3

  Lasa-le la uscat cateva ore. Dupa ce esti sigura ca le poti manevra fara sa strici sau sa intinzi vopseaua, ia o seringa si inteapa delicat la unul din polurile oului. Trage tot albusul si galbenusul.

 4. 4

  Fa cu un ac mai gros sau cu un varf de andrea cate o gaura in cele doua poluri ale fiecarui ou.

 5. 5

  Ia firul de guta sa trece-l prin gaurile pe care le-ai facut in oua, astfel ca ouale se fie insirate cap la cap pe firul de guta.

 6. 6

  La sfarsit innoada capetele firului de guta ca sa iti rezulte o coronita din oua.

 7. 7

  Leaga panglica de coronita, intr-un mod cat mai estetic.

 8. 8

  Impodobeste coronita cu flori artificiale din material satinat sau cu flori perene. Asigura-te ca le prinzi ferm ca sa nu se risipeasca.

 9. 9

  Verifica pentru ultima data fiecare detaliu din coronita, daca esti multumit inseamna ca ai o coronita foarte frumoasa, gata de agatat de usa. Felicitari!

Previous postCum sa fii cat mai rapid intr-un timp cat mai scurt Next postCum sa fii cat mai pregatit pentru inceperea unui meci sportiv

Related Posts

Posteaza un comentariu


close