Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci ornamente de Craciun din coca sarata – CumFacSa.ro

Cum sa faci ornamente de Craciun din coca sarata

Unelte articol

Daca la scoala sau la munca jucati “Mos Craciun cel secret” si toate cadourile trebuie sa fie facute de mana, incearca sa urmezi pasii acestui articol, cu siguranta te vor ajuta!

Pasi

 1. 1

  Vei avea nevoie de o cana de sare, o cana de faina de grau, una sau doau cani de apa,adauga mai multe daca ete necesar, acuarele si pensule, creioane, sclipici colorat, panglici sau sfoara satinata.

 2. 2

  Aduna toate ingredientele de la pasul 1, daca nu le ai in casa du-te si cumpara-le de la magazin. Pentru coca pune intr-un bol de dimensiuni medii faina, apa si sarea. Framanta totul pana obtii un amestec omogen si de consistenta tare.

 3. 3

  Pe masa sau orice alta suprafata dreapta pune coca si cu ajutorul unui facalet intinde coca pana vei reusi sa obtii o foie de coca, de grosimea asemanatoare celei pentru placinta.

 4. 4

  Foloseste cateva forme de prajituri de Craciun pentru a taia foaia in diverse forme. Daca nu ai asa ceva foloseste un cutit cu care vei taia formele dorite.

 5. 5

  Inainte sa le lasi la uscat, apasa cu guma de sters din capatul unui creion, in locul figurinei unde vrei sa faci o gaura pentru a trege pangica prin ea. Guma de sters va imprima o forma circulara, neteda, potrivita ca dimensiuni pentru ce ai nevoie. Dupa ce ai realizat gaurile, trece panglica pe care o innozi cu grija ca sa nu deformezi figurina.

 6. 6

  Lasa ornamentele la uscat peste noapte.

 7. 7

  A doua zi poti sa le vopsesti cu acuarele in culoril dorite si poti sa le adaugi si sclipici pentru mai mult farmec.

Previous postCum sa faci o coroana de Craciun din panza vargata Next postCum sa faci un brad din doi brazi artificiali vechi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close