Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci ornamente din conuri de brad – CumFacSa.ro

Cum sa faci ornamente din conuri de brad

Unelte articol

Sa faci ornamente din conuri de brad este foarte simplu. Este o activitate grozava pentru intreaga familie. Te poti folosi de ea pentru a petrece un timp util cu copii tai si rezultatele vor fi satisfacatoare pentru toti. Citind acest articol vei afla pas cu pas cum sa faci ornamente din conuri de brad.

Pasi

 1. 1

  Ia conuri de brad. Poti sa le cumperi de la un magazin local, sau le poti aduna din spatele gradinii sau dintr-un parc din apropiere. Poate sa fie foarte distractiv sa pornesti cu copiii tai la o “vanatoare’ de conuri in parcul lor preferat.

 2. 2

  Curata conurile cu o periuta sau spala-le, dupa ce s-au uscat bine ia o pensula curata si scoate dopul unui recipient cu lipici lichid si scufunda pensula in el dupa ce ai incarcat pe pensula o cantitate suficienta de lipici, aplica-l pe conuri.

 3. 3

  Aplica sclipici. Poti sa pui conurile de brad pe un ziar sau pe o foaiue de hartie ca sa nu murdaresti masa la care lucrati. Poti sa folosesti mai multe culori de sclipici sau doar una.

 4. 4

  Lasa conurile de brad sa se usuce pe ziarul sau foaie de hartie peste noapte.

 5. 5

  Ataseaza panglica. Poti sa faci o funda din capetele panglicii, astfel vei mai adauga inca o decoratie conurilor de brad.

 6. 6

  Conurile sunt gata de agatat in brad. Felicitari!

Previous postCum sa faci un brad din doi brazi artificiali vechi Next postCum sa folosesti un brad de Craciun dupa sarbatori

Related Posts

Posteaza un comentariu


close