Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci ornamente oameni de zapada din bilute de bumbac – CumFacSa.ro

Cum sa faci ornamente oameni de zapada din bilute de bumbac

Unelte articol

Acesta este un ornament pufos foarte usor de facut dintr-o conserva si o punga cu bilute de bumbac. Poate sa fie mai mare sau mai mic, depinde de cutia de conserva pe care o folosesti. Poate sa fie asezat pe masa, pe podea sau sub brad. Acesta este un proiect pentru copii si parinti. Va fi o colaborare distractiva si cu rezultate adorabile.

Pasi

 1. 1

  Curata o cutie de conserva si dezlipeste-i eticheta. Poti sa folosesti orice marime de conserva doresti, depinde de ce dimensiuni vrei sa aiba omul vostru de zapada.

 2. 2

  Plaseaza cutia pe o bucata de carton negru. Traseaza cu un creion marginea bazei conservei. Aceasta va fi dimensiunea marginii palariei pe car o vei confectiona un pic mai tarziu.

 3. 3

  Fa corpul omuli de zapada. Folosind o pensula aplica lipici pe fiecare biluta de bumbac si incepe sa acoperi conserva.

 4. 4

  Ia servetele de hartie si mototoleste-le pana cand formezi o sfera, aceasta va fi capul omului de zapada. Dupa ce ai mototolit bine servetelele, acopera-le cu o foaie de hartie alba.

 5. 5

  Acopera capul omului de zapada cu bilute de bumbac, cum ai procedat si la corp, exceptand baza capului. Aplica o cantitate mare de lipici la baza capului si plaseaza-l pe conserva.

 6. 6

  Incepe sa il decorezi decupand din carton negru cerculete mici pentru nasturi, ochi si nas pe care le vei lipi folosind lipiciul si pensula. Decupeaza o gura din carton de culoare rosie.

 7. 7

  Ia o panglica de culoare rosie si infasoar-o in jurul gatului omului de zapada, sa arate ca un fular.

 8. 8

  Confectioneaza-i palariuta. Taie bucata de carton pe acre ai insemnat-o mai devreme si mai taie in interiorul cercului inca un cerc de dimensiuni mai mici, acest cer va fi partea de sus a palariei. Taie o fasie dreptunghilara de carton, aceasta va forma partea cilindrica a palariei. Asambleaza si lipeste cu grija fiecare parte.

 9. 9

  Aseaza-i palaria pe capul omului de zapada. Fa cativa pasi in spate si admira impreuna cu copii ati ceea ce a-ti realizat.

Previous postCum sa faci un mini brad de Craciun din polistiren Next postCum sa fii un bun Mos Craciun

Related Posts

Posteaza un comentariu


close