Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci un brad din doi brazi artificiali vechi – CumFacSa.ro

Cum sa faci un brad din doi brazi artificiali vechi

Unelte articol

Bradul tau de Craciun arata mai rau decat cel al lui Charlie Brown? In loc sa il arunci si sa iti cumperi altul nou, mai bine incearca aceasta metoda sa iti imbogatesti bradul pe care il ai deja si sa ii aduci gloria apusa inapoi.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa obtii un alt brad artificial vechi. Intreaba-ti prietenii, bunicii, vecinii cu siguranta exista o familie care sa tina in debara un brad artificial mai vechi si sa nu mai aiba nevoie de el.

 2. 2

  Odata ce ai facut rost de cei doi brazi, gaseste locul unde ii vei asambla si unde ii vei impodobi, nu iti doresti sa ii muti intr-alt loc dupa ce ai terminat toata treaba, asa ca du-I de la bun inceput la locul lor.

 3. 3

  Asigura-te ca sunt curati. Intinde pe jos in jurul lor o panza unde se va scutura mizeria. Ia aspiratorul si aspira praful de pe ei, cu atentie insa sa nu le smulgi crengile. Intr-o galeata pune niste apa calduta si inmoie o laveta cu care vei sterge cu grija fiecare ramura a brazilor. Schimba apa daca e necesar.

 4. 4

  Acum ca brazi tai stralucesc de curatenie, e timpul sa ii asamblezi. Fiecarul brad intindei ramurile si rasucestele in asa fel incat sa fie intinse doar pe jumatate. In final fiecare brad va avea o jumatate turtita si o jumatate cu crengile intinse. Uneste cele doua parti turtite, vei obine un singur brad plin de crengute.

 5. 5

  Ia o sfoara si leaga bine cele doua trunchiuri, pentru a nu se vedea diferenta, rasuceste cateva crengi intre ele din cei doi brazi.

 6. 6

  Bradul tau este gata de impodobit! Succes!

Previous postCum sa faci ornamente de Craciun din coca sarata Next postCum sa faci ornamente din conuri de brad

Related Posts

Posteaza un comentariu


close