Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci un cos de Paste in form de iepuras – CumFacSa.ro

Cum sa faci un cos de Paste in form de iepuras

Unelte articol

Vrei sa faci o decoratie distractiva de pasti? Ei bine, acest cos in forma de iepuras va atrage toata admiratia copiilor cat si adultilor. Acest cosulet il poti folosi ca decoratie in casa ta sau il poti oferi cadou.

Pasi

 1. 1

  Vei avea nevoie de o cutie de suc din carton, un bloc de polistiren, lipici de calitate, acuarele si pensule, panglici, hartie creponata.

 2. 2

  Ia cutia de suc, ai grija sa aiba o dimensiune potrivita pentru proiectul tau, si taie-o pe jumatate.

 3. 3

  Acopera fundul cutiei de carton cu hartie creponata de orice culoare doresti.

 4. 4

  Taia din blocul de polistiren alb un cap de polistiren. Taie separat urechile si lipeste-le cu lipici. Dupa ce ai lipit urechile, ia capul iepurasului si lipeste-l de cutia de carton.

 5. 5

  Taie un michi triunghi si picteaza-l roz. Lipeste-l pe fata iepurasului. Acesta este nasul lui.

 6. 6

  Coloreaza- ochii. Ia mai multe fire de ata alba si lipeste-le sub nas sub forma de mustati.

 7. 7

  Realizeaza codita iepurasului. Taie cu atentie din blocul de polistiren o forma ca o mica minge, pe care o vei lipe de cutia de carton in partea opusa capului iepurasului.

 8. 8

  Foloseste mai multa hartie creponata de diverse culori pentru a fi asezata in cosulet. Pune in cosulete oua de Paste, prajituri si mici jucarii. Cosuletul in forma de iepuras este gata.

 9. 9

  Bucura-te impreuna cu familia ta si sa aveti un Paste fericit!

Previous postCum sa faci un iepuras din martipan Next postCum sa faci fata sindromului Tourette

Related Posts

Posteaza un comentariu


close