Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci un iepuras de Pasti dintr-o soseta – CumFacSa.ro

Cum sa faci un iepuras de Pasti dintr-o soseta

Unelte articol

Un ciorap vechi, care și-a pierdut partenerul său poate prinde viață ca un iepuras. Vei invata cum sa confectionezi asa ceva cu acest tutorial distractiv și ușor. Incearca si convinge-te si tu cum poti sa faci cel mai dragut iepuras dintr-un ciorap normal, datorită creativitatii.

Pasi

 1. 1

  Gaseste un ciorap adecvat nedorit. Acesta ar trebui să fie de o dimensiune care este ușor de manevrat, asa ca o șosetă mai mare este probabil cea mai buna alegere.

 2. 2

  Umple ciorapul cu bile de bumbac. Alternativ, utilizeaza orice alt material de umplutura, care va păstra forma.

 3. 3

  Coase ciorapul cu o cusatura simpla transversala intre calcai si varful degetelor si inca o cusatura transversala imediat deasupra calcaiului. Cand termini de cusut trage de ata in asa fel incat vei strange cusatura si partea de ciorap incadrata de cele doua cusaturi se va rotunji. Acesta va fi capul. Lasa partea de sus de langa glezana deschisa pentru ca aceasta parte va forma urechile iepurasului, la sfârșitul tutorialului.

 4. 4

  Pozitioneaza iepurasul astfel incat sa tii capul in sus. Pe lateralele corpului traseaza cu carioca doua brate si apuca-te sa le cosi. Ai grija sa nu iti intre prea mult mumbac sau material de cusut in brate ca sa nu arate prea bombate.

 5. 5

  Fa-i picioarele. Tine iepurasul pozitionat tot cu capul in sus. In locul unde odata a fost piciorul ciorapului, incepand cu varful lui, vei face o cusatura verticala pe mijloc pana la nivelul bratelor pe care tocmai le-ai cusut. Astfel vor rezulta doua picioruse ale iepurasului.

 6. 6

  Adauga mustatile iepurasului. Taie bucati mici de panglică subțire, sfori sau fire suficient de lungi pentru mustăți si coase-le. Alege doi nasturi mici pentru ochisori si o ata neagra pentru nas.

 7. 7

  Creaza-i urechile. Vei lucra pe partea de sus a ciorapului, chiar deasupra capului. Fa o taietura verticala pe mijloc, apoi coase marginile taiate. Iepurasul este gata.

Previous postCum sa faci fata ulcerului Next postCum sa faci fata supraalimentarii cu mancare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close