Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti decorezi casa de Pasti – CumFacSa.ro

Cum sa iti decorezi casa de Pasti

Unelte articol

Ai ramas putin blocat gandindu-te ce decoratii si ornamente sa folosesti anul acesta pentru Pasti? Aducand spiritul Pastilor in casa poti sa ii ajuti copiii tai sa se implice si sa inteleaga mai bine simbolurile acestei sarbatori. Citind acest articol vei gasi cateva sugestii folositare care te vor ajuta sa iti decorezi casa de Pasti.

Pasi

 1. 1

  Vopseste oua si foloseste-le caornamente pe care le vei pune prin casa. Poti sa te folosesti de organza verde pe care sa le asezi, sau mici cosulete umplute cu iarba artificiala unde sa pui ouale.

 2. 2

  Daca ai gradina, agata oua in miniatura, pe care le gasesti la magazinele cu decoratii, de ramurile pomilor inmuguriti. Aseaza iepurasi din plus sau ceramica prin gradina.

 3. 3

  Agata de ferestre sau usi, panglici in culori vesele de primavara, de exemplu galben, portocaliu, verde deschis, roz.

 4. 4

  Creeaza o masa fesitva. Pune o fata de masa intr-o singura culoare deschisa. Foloseste servetele colorate cu modele specifice Pastilor. Aseaza pe masa boluri pline cu bomboane in forma de ou. Gaseste glastre de flori in forma de ou sau iepurasi in care sa pui florile specifice pentru acest sezon, lalele, zambile, frezii.

 5. 5

  Organizeaza pentru copiii invitatilor tai o “vanatoare de oua”. Vei ascunde oua de ciocolata prin casa sau prin gradina, pe care copiii vor trebui sa le gaseasca. Castiga cel acre a stran in cosuletul sau cele mai multe oua.

 6. 6

  Pune flori prin casa. In acest sezon o multime de flori infloresc si raspandesc un parfum delicat in jur. Poti sa faci buchetele simple din aceleasi flori sau buchetele combinate, exista o paleta larga de optiuni: ghiocei, zambile, narcise, frezii, lalele etc.

Previous postCum sa vopsesti oua de Pasti folosind produse naturale Next postCum sa iti faci pestii sa traiasca mai mult timp

Related Posts

Posteaza un comentariu


close