Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti faci casa si gradina sigure pentru un caine – CumFacSa.ro

Cum sa iti faci casa si gradina sigure pentru un caine

Unelte articol

Casele sunt pline de obiecte ascutite si periculoase pe care oamenii au invatat cum sa le manuiasca. Pentru un caine, insa, acestea pot fi adevarate capcane si pot fi raniti. Citeste articolul de mai jos si afla cum poti sa-ti faci casa si gradina sigure pentru cainele tau.

Pasi

 1. 1

  Inchide toate obiectele ascutite atunci cand nu le folosesti si asigura-te ca animalul tau de casa nu poate ajunge la ele.

 2. 2

  Nu pune niciodata otrava pentru soareci sau alte animale pe care incerci sa le indepartezi in locuri unde poate ajunge cainele.

 3. 3

  Nu lasa cabluri electrice la indemana cainelui pentru ca acesta le va roade, si nu lasa niciodata cabluri neizolate.

 4. 4

  Pune toate produsele care ar putea dauna sanatatii animalului tau intr-un loc unde acesta nu poate ajunge. Intre acestea se numara uleiurile de motor, medicamente, detergenti, chimicale pentru gradina, etc.

 5. 5

  Cand faci baie nu lasa cainele sa intre in baie. Acesta poate aluneca pe gresie in timp ce alearga prin baie si poate fi ranit.

 6. 6

  Nu lasa obiecte pe care le folosesti la cusut sau crosetat la indemana. Intre acestea se numara acele, andrelele sau orice alt obiect ascutit sau intepator.

 7. 7

  Nu tine cainele in fata televizorului dat foarte tare deoarece sunetele puternice pot afecta urechea foarte sensibila a cainelui

Previous postCum sa iti faci cainele sa se inteleaga cu alti caini Next postCum sa iti faci imunizarile pentru calatorie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close