Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa opresti picaturile de la apratul de aer conditionat – CumFacSa.ro

Cum sa opresti picaturile de la apratul de aer conditionat

Unelte articol

Pe langa faptul ca sunt foarte enervante, picaturile care se scurg din aparatul de aer conditionat iti pot avaria diferite lucruri din casa. Probleme care cauzeaza picaturile ar fi o linie de condensare blocata. Din fericire, cu cateva instructiuni bune puteri repara acest defect in mai putin de o ora.

Pasi

 1. 1

  Verifica linia de condensare. Este de obicei situata afara, langa compresor. Linia este formata dintr-o teava PVC care duce de la condensatorul din casa ta afara, langa compresor. Picaturile care se formeaza in condensator sunt duse din interiorul casei catre exterior. Verificati daca linia de condensare a fost indepartata; ar trebui sa fie o picurare constanta cand aparatul de aer conditionat este pornit.

 2. 2

  Localizati condensatorul, care este de obicei situat in pod, in dulap sau in debara. O tigaie pentru picaturi este instalata sub condensator pentru a prinde picaturile sau scurgerile. Daca gasiti apa in acea tigaie, curatati sau inlocuiti linia de scurgere.

 3. 3

  Scoateti capacul de la linia de condensare din casa. Daca apa se revarsa atunci cand scoateti capacul, sau daca este o scurgere constanta de apa, probabil ca este infundat. Uitati-va in linia de condensare pentru a vedea daca este infundata cu mal sau alte lucruri.

 4. 4

  Curatati linia de scurgere din condensator. Folositi o palnie pentru a turna apa calda si inalbitor in linie. Inalbitorul va curata malul iar apa nu va mai ramane blocata. Repetati acest proces de 3 ori pentru a elibera linia infundata.

 5. 5

  Puteti sa folositi uneltele unui instalator daca apa si inalbitorul nu functioneaza. Daca nici acest lucru nu merge, atunci trebuie sa chemati un profesionist.

Previous postCum sa convertesti un document PDF in Word Next postCum sa repari o masina de spalat care nu se invarte sau care nu scurge

Related Posts

Posteaza un comentariu


close