Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa repari o masina de spalat care nu se invarte sau care nu scurge – CumFacSa.ro

Cum sa repari o masina de spalat care nu se invarte sau care nu scurge

Unelte articol

Exista mai multe motive pentru care o masina de spalat nu scurge sau nu invarte rufele. Poate fi ceva simplu, cum ar fi o piedica, sau ar putea fi o problema de o natura mai complicata, care ar necesita un specialist.

Pasi

 1. 1

  O masina de spalat nu invarte cuva daca apa nu se poate scurge. Verificati furtunele pentru un eventual blocaj care ar putea impiedica apa sa se scurga. Daca furtunul este indoit, incercati sa il indreptati, sau sa il schimbati de tot. Daca furtunul nu are nimic, cautati dupa orificii infundate. Puteti face acest lucru daca scoateti furtunul si verificati interiorul masinii. Folositi o galeata pentru a scurge apa din furtun dupa ce acesta este desprins de masina. Odata ce ati desfundat furtunul sau alte orificii din masina, puneti furtunul la loc. Masina ar trebui sa functioneaza daca era din vina furtunului.

 2. 2

  Daca problemele inca persista, verificati capacul. Acesta trebuie sa fie inchis etans. Verificati butonul care indica acest lucru. Daca acesta nu indica faptul ca, capacul este inchis, incercati de cateva ori sa inchideti capacul sau sa apasati pe buton. Nu bruscati sau nu fortati nimi. Urmariti instructiunile producatorului pentru schimbarea acelui buton.

 3. 3

  Curelele slabite sau rupte pot cauza o masina sa nu mai scurga apa sau sa nu mai invarta cuva de rufe. Indepartati masina de perete, si, cu ajutorul unei surubelnite desfaceti panoul din spate. Verificati fiecare curea din spate. Inlocuiti-le daca sunt deteriorate sau rupte.

 4. 4

  O alta problema ar putea fi pompa de la masina. Cu capacul deja desfacut, verificati pompa de la masina cu un voltmetru pentru a vedea daca aceasta este alimentata de la retea. Daca pompa primeste curent, porniti masina si ascultati daca aceasta functioneaza, si apa inca nu se scurge. Ar putea sa trebuiasca sa scoateti pompa si sa o curatati sau chiar sa o inlocuiti.

 5. 5

  Daca toti pasii de mai sus nu v-au ajutat, atunci trebuie sa chemati un reparator profesionist.

Previous postCum sa opresti picaturile de la apratul de aer conditionat Next postIdei pentru decorul gradinii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close