Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa-ti repari ochelarii – CumFacSa.ro

Cum sa-ti repari ochelarii

Unelte articol

Daca ai incercat vreodata sa-ti lipesti ochelarii rupti cu superglue, probabil ai aflat deja ca acest lucru nu se poate. Mai jos gasesti niste sfaturi pentru a lipi ochelarii rupti:

Pasi

 1. 1

  Asigura-te ca zona pe care vrei sa o lipesti este curata. Indeparteaza orice urma de lipici ramasa de la incercarile anterioare cu putina acetone.

 2. 2

  Aduna langa tine urmatoarele lucruri: superglue, bucati de hartie de impachetat lucioasa sau pagini mai tari dintr-o revista care se potrivesc cu rama ochelarilor si un foarfece ascutit.

 3. 3

  Taie hartia de impachetat in fasii egale cu latimea ramelor.

 4. 4

  Lipeste hartia pe rame, fasie cu fasie. Foloseste o bucata de hartie pe post de atela pentru a uni cele doua parti ale ochelarilor.

 5. 5

  Asteapta uscarea fiecarei bucati de hartie inainte de a o lipi pe urmatoarea.

 6. 6

  Ai grija sa nu atingi lipiciul de lentile sau de degete.

 7. 7

  Daca se formeaza un reziduu albicios pe rame din cauza contactului cu acetona, incearca sa il scoti cu o lotiune pe baza de ulei.

Previous postCum sa scapi de ameteli Next postCum sa ridici un obiect greu in siguranta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close