Cum sa descarci muzica?

Unelte articol

Odata cu avantul pe care l-a luat internetul, melomanii au incepu,t treptat, sa aiba acces la din ce in ce mai multe melodii de peste tot in lume. Unele siteuri ofera posibilitatea de a descarca gratuit pentru a-si promova muzica si cantaretii, in timp ce altele s-au specializat in librarii audio ce contin de la melodiile clasice la cele noi aparute. Iata cum poti sa aduci aceasta muzica in calculatorul tau.

Pasi

 1. 1

  Decide ce vrei sa downloadezi
  Hotaraste-te ce muzica vrei inainte de a te apuca sa cauti.
  Atunci cand descarci muzica de pe internet trebuie sa ai grija la doua aspecte.
  Continutul fisierului – trebuie sa fie cantecul cautat, inregistrat cum trebuie, de artistul cautat. Cauta informatiile acestea in locul de unde descarci acel fisier.
  Incearca sa fii sigur ca melodia e cantata de acel artist, deoarece, adeseori, melodiile celebre au multe coveruri ce poarta numele original.

 2. 2

  Formatul fisierului
  Asigura-te ca fisireul corespunde cu optiunile programului pe care vrei sa asculti muzica.
  Multe playere pot reda formatul Mp3.
  Alte formate comunde sunt WAV si WMA.

 3. 3

  Descarcarea muzicii
  Viziteaza urmatoare pagini pentru a cauta cantecele dorite. Poti sa cauti melodia sau artistul folosindu-te de optiunile din meniu sau tastand numele in bara de cautare.
  Dupa ce gasesti cantecul, vei vedea un buton pentru descarcare langa, iar apasand acest buton vei putea sa descarci si sa salvezi melodia in calculator.

 4. Amazon.com – multe chestii de pe acest site trebuie platite, insa sunt si o parte gratuite. Mai intai selecteaza “Mp3 Donloads” din meniu. Apoi selecteaza optiunea “Get Mp3” de langa melodiile marcate cu “Free!” pentru a le descarca.
 5. MP3.com: – se ocupa in a oferi melodii in format Mp3. Are o librarie audio extrem de vasta si melodii noi sunt adaugate mereu pentru a putea gasi tot ce a aparut recent.
  Melodiile sunt sortate pe genuri muzicale: jazz, folk, classical si rock.
 6. Purevolume – are o optiune speciala care iti permite sa asculti melodia inainte de a o descarca. Daca iti place poti selecta “Free MP3” pentru a face acest lucru.
  Unele melodii insa au o optiune diferita, ceea ce inseamna ca nu sunt gratuite.
 7. Stereogum – nu este doar un site de unde poti descarca muzica gratuita, ci unde poti schimba pareri si opinii. Poti lasa comentarii, citi stiri, asculta playlisturi, vedea filmulete video si privi poze cu artisti.
  Daca este un buton de “Download” sub cantecul care iti place, atunci apasa-l pentru a descarca melodia.
 8. Karaoke-version.com – nu este gratuit si este pentru cei care vor sa cante. Este un site cu o librarie imensa de negative, de obicei de buna calitate. Poti asculta putin pentru a iti face o idee despre cum suna.
 9. 4

  Programe de muzica
  Pentru a asculta muzica poti folosi programe de redare audio si video precum Winamp, RealPlayer, VLC si Windows MediaPlayer.
  Mai e o solutie de a descarca muzica. Si anume, depe YouTube. Pentru asta ai nevoie de programe speciale ca YouTube Downloader sau Replay Media Catcher.
  Primul program nu merge intotdeauna. Depinde de versiune.
  Al doilea in schimb, este putin mai lent, dar poti sa inregistrezi cu el absolut orice, audio sau video, de pe internet.
  O alta varianta este de a-ti pune muzica pe iPod sau Mp3 player pentru a ‘o lua’ cu tine oriunde mergi.

Sfaturi

 • Descarcarea fisierelor de pe YouTube este interzisa, dar nu prea ai cum sa fii prins cu astfel de programe.
 • Poti de asemenea sa asculti muzica direct de pe internet, fara a o mai downloada.
 • Auditie placuta!

.

Previous postCum sa cumperi pe internet? Next postCum sa faci magie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close