Cum sa faci un forum

Unelte articol

Crearea unui forum iti permite sa iti aloci un spatiu pe web pentru un anume interes al tau si sa comunici eficient cu cei care iti impartasesc punctul de vedere sau care au ceva de spus in legatura cu acest lucru. Forumurile sunt, majoritatea, create cu PHP. Acest articol te invata cum sa folosesti un host gratis pentru forumuri, pentru a-ti putea creea rapid propria pagina de forum fara sa fie nevoie sa ai cunostinte de PHP.

Pasi

 1. 1

  Cauta un host gratuit pentru forumuri precum Forums-Free.com.

 2. 2

  Apasa optiunea ‘Create Free Forum’ din meniu.

 3. 3

  Introdu informatiile cerute in fiecare caseta in parte – numele forumului, limba, adresa de email, etc. Citeste termenii si conditiile si daca esti de acord cu ei apasa casuta respectiva. Apoi treci la pagina urmatoare de inregistrare.

 4. 4

  Introdu codul de activare pe care il primesti pe email pentru a confirma datele. Mergi apoi la pasul urmator.

 5. 5
  Publicitate

  Introu informatiile initiale cerute – numele de utilizator al administratorului, parola, numele siteului, descrierea si cuvinte sau fraze care sa iti descrie forumul. Mergi apoi la pasul urmator.

 6. 6
  Publicitate

  Alege o tema pentru a-ti personaliza fata forumului. Sunt template-uri gata facute din care poti alege. Poti sa iti schimbi oricand optiunea facuta. Mergi apoi la urmatorul pas.

 7. 7

  Inregistreaza adresa de forum cand ti se cere si apoi apasa pe “panoul de control al administratorului” pentru a incepe sa iti administrezi noul forum.

.

Previous postCum sa inveti mai repede Next postCum sa faci update la drivere

Related Posts

Posteaza un comentariu


− three = 3

close
cam newton jersey cam newton youth jersey cam newton jersey cheap cam newton jersey for sale luke kuechly jersey luke kuechly pro bowl jersey luke kuechly womens jersey luke kuechly authentic jersey Tom Brady Jersey Julian Edelman Jersey Rob Gronkowski Jersey Jordan Devey Jersey Jordan Richards Jersey Julian Edelman Jersey Kevin Faulk Jersey