Cum sa faci un magazin online

Unelte articol

Crearea unui magazin online este relativ usor de pus in aplicare si poate dura de la una la mai multe zile (crearea propriu-zisa, familiarizarea cu softul si lansarea efectiva). Aceasta perioada va depinde de numarul de produse si de planurile pentru interfata magazinului. Iata, deci, ce pasi trebuie sa urmezi:

Pasi

 1. 1

  Hotaraste din timp ce gama de produse vor fi vandute si fa-ti macar o idee generala despre tema magazinului online (e indicat sa consulti cateva magazine online deja existente).

 2. 2

  Obtine numele domeniului. Daca nu ai deja un site unde sa iti poti deschide magazinul, atunci trebuie sa obtii un nume de domeniu potrivit – www.nume-domeniu.com (sau .net, .org, .info, etc.). Ia un nume care sa iti placa si sa fie reprezentativ pentru magazinul online.

 3. 3

  Creaza-ti magazinul online: creaza-l sau cumpara-l. WebAsyst Shop-Script ofera doua cai de a crea un magazin online: sa cumperi softul Shop-Script si sa-l instalezi pe serverul tau sau sa optezi pentru un serviciu gata construit si sa incepi sa-l folosesti. In final, ambele vor duce la acelasi rezultat – iti vei crea propriul magazin online – asa ca alege ce vrei.

 4. 4

  Adauga produse. Adauga numele produselor pe care le vei vinde. Cu WebAsyst Shop-Script produsele pot fi adaugate cu un browser, unul cate unul, sau importate dintr-un document Excel.
  O atentie speciala trebuie acordata imaginii produselor. Este un factor cheie de care depinde o vanzare de succes. Filmulete video informative sau o descriere a produselor sunt, de asemenea, un avantaj.

 5. 5

  Alege designul. Alege unul din cele 19 sabloane .
  Spune-le consumatorilor despre tine. Este foarte important! Consumatorul trebui sa aiba incredere in tine pentru a deveni client fidel. Poti posta poze cu tine, cu biroul tau sau cu personalul magazinului (chiar daca e un singur coleg)

 6. 6

  Stabileste modalitatile de plata si de transport. Alege optiunile cele mai potrivite pentru profilul magazinului.
  In Shop-Script sunt adaugate noile modalitati de plata si transport folosind un wizard specializat: introduci numele optiunii si atasezi modulul functional cel mai potrivit pentru a-l conecta portalului tau de plati sau companiei de transporturi.

 7. 7

  Profit. Ocupa-te de magazin si eficientizeaza-l mereu. Adauga lucruri noi prin care sa atragi mereu atentia – fidelizezi clientii existenti si atragi altii noi.

Previous postCum sa faci update la drivere Next postCum sa inveti Access

Related Posts

Posteaza un comentariu


close