Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci update la drivere – CumFacSa.ro

Cum sa faci update la drivere

Unelte articol

E foarte important sa iti updatezi mereu driverele calculatorului. Unele se updateaza des, alete nu prea. Acest articol va trece prin niste pasi de baza care sa te ajute sa afli daca driverele tale au nevoie de un update si cum anume trebuie facut.

Pasi

 1. 1

  Deschide folderul “Computer” sau “My Computer”.

 2. 2

  Apasa “Manage”.

 3. 3

  Apasa “Device Manager” din meniul din stanga.

 4. 4

  Selecteaza dispozitivul pentru care vrei sa cauti informatia.

 5. 5

  Da click dreapta pe el si du-te la “Properties”

 6. 6

  Du-te la tab-ul “Driver” si acolo vei gasi furnizorul, data, versiunea driverului si ce companie l-a scris.

 7. 7

  De acolo poti lasa windows sa caute orice updateuri ale driverului apasand optiunea “Update Driver” si selectand apoi “Search automatically for updated driver software”.

 8. 8

  O alta optiune este sa gasesti siteul producatorului si sa cauti pentru driverele de ultima disponibile pentru a fi descarcate.

 9. 9

  Daca siteul producatorului are una mai noua decat a ta, descarc-o si instaleaz-o.

Sfaturi

 • Daca dupa update dispozitivul nu mai merge cum trebuie, poti oricand sa instalezi inapoi vechea versiune. Pentru a face acest lucru, repeta pasii 1-6 si apasa “Roll Back Driver’.
Previous postCum sa faci un forum Next postCum sa faci un magazin online

Related Posts

Posteaza un comentariu


close