Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa inscriptionezi un CD – CumFacSa.ro

Cum sa inscriptionezi un CD

Unelte articol

Daca nu ai stiut niciodata cum sa inscriptionezi un CD si nici nu ai avut idee cum sa incepi, poti urmari sfaturile de mai jos.

Pasi

 1. 1

  Verifica calculatorul sa vezi daca ai o unitate CD care poate sa inscriptioneze.

 2. 2

  Verifica CD-urile pe care le-ai cumparat. CD-urile care pot fi inscriptionate numai o data sunt CD-R, iar cele care pot si inscriptionate de mai multe ori sun CD-RW. Pe CD-urile RW, poti sterge informatia si sa inscriptionezi alte informatii de mai multe ori.

 3. 3

  Decide-te ce anume vrei sa inscriptionezi pe CD. Ai la alegere dintre Music, Data, Pictures si Video.

 4. 4

  Cauta un soft cu care poti inscriptiona CD-uri. Exista foarte multe programe de inscriptionat CD-uri. Sunt si programe simple, precum si programe foarte complicate. Unele sunt gratuite, programe pe care le puteti downloada de pe internet, pentru alte programe va trebui sa platiti.

 5. 5

  Odata ce ai facut rost de un program de inscriptionat, iti poti inscriptiona de acum ce fel de CD-uri doresti.

Previous postCum sa inmatriculezi o masina Next postCum sa inscriptionezi un DVD cu un joc Wii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close