Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa inveti Access – CumFacSa.ro

Cum sa inveti Access

Unelte articol

Access este un program de baze de date care iti permite sa manevrezi datele mai usor. Poti vizualiza si sorta informatia in mai multe feluri si sa primesti date mai rapid. Access minimizeaza duplicatele si erorile de intrari de date si iti permite updatarea datelor in mod simultan. Poti crea rapid tabele, formulare, rapoarte si chestionare. Este un program foarte folositor daca lucrezi cu date.

Pasi

 1. 1

  Invata Access cu ajutorul softului Microsoft Access. Selecteaza optiunea ‘Help, Microsoft Access Help’, din bara de instrumente. Daca iti sunt cunoscute alte versiuni de Access, intra in sectiunea ‘What.s new’ pentru a afla despre noile caracteristici incluse in program.

 2. 2

  Citeste cu atentie ce este scris in ‘Help’ pentru a invata despre scurtaturile tastaturii, despre convertirea fisierelor Access, Data Access Pages si suportul XML.

 3. 3

  Invata Access online, cautand informatii despre program sau de pe siteul : http://office.microsoft.com/en-us/default.aspx.

 4. 4

  Selecteaza tab-ul ‘Help and How-to’ pentru versiunea ta de Microsoft Office Access de sub ‘Browse Help and How-to by Product’. Temele vor include: „Access Demos,” „Access Projects,” „Adding Charts, Diagrams, or Tables,” „File and Data Management,” „Filtering and Sorting,” „Forms and Reports,” „Security and Privacy”, etc.

 5. 5

  Invata Access cu ajutorul comunitatii Microsoft Office, prin grupuri de discutie si MVP-uri. Vei gasi grupuri de discutie la http://www.microsoft.com/office/community/en-us/default.mspx?lang=en&cr=US&dg=microsoft.public.access si MVP-uri la https://mvp.support.microsoft.com/communities/mvp.aspx?product=1&competency=Access .

 6. 6

  Foloseste resursele tehnice de la Microsoft Office Online vizitand Centrul pentru Dezvoltatori la http://msdn.microsoft.com/en-us/office/aa905400.aspx sau Biroul de Resurse la http://technet.microsoft.com/en-us/office/desktop/default.aspx .

 7. 7

  Descarca sabloanele Microsoft Access pentru baza ta de date, de la adresa http://office.microsoft.com/en-us/templates/CT101527321033.aspx?av=ZAC si selectand de acolo versiunea ta de Access.

 8. 8

  Foloseste tutoriale online. Vei gasi tutoriale video, intructiuni ‘pas cu pas’, etc.

 9. 9

  Ia o carte pentru a invata Access in ritmul tau.

 10. 10

  Inscrie-te la un curs (online sau nu) pentru a invata Access.

Previous postCum sa faci un magazin online Next postCum sa inveti Adobe Photoshop

Related Posts

Posteaza un comentariu


close