Cum sa iti faci o pagina web?

Unelte articol

Cu tot ce exista la dispozitie pe internet la ora actuala ai posibilitatea de a-ti face singur o pagina web. Fie ca e pentru publicitate, in interes de serviciu sau pentru uz personal, poti face acest lucru si fara a angaja pe cineva. Iti va lua ceva timp sa invet, dar odata ce stii, vei putea sa iti faci cate pagini web doresti.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te mai intai despre ce vrei sa fie pagina ta web. Fie ca este de afaceri sau personala, va trebui sa specifici exact ce contine. Fiind prima ta pagina web, Lasa ideile sa fie simple si cu un scop mic.

 2. 2

  Ia un domeniu. Du-te pe register.com pentru a gasi un nume de domeniu liber. Fii atent ca numele sa aiba legatura cu continutul pe care il va avea pagina.

 3. 3

  Gaseste o companie de hosting web. Poti gasi acest lucru tot pe register.com. Aceasca companie de hosting va avea grija de serverul site-ului. Acum esti pregatit sa treci la crearea paginii web.

 4. 4

  Cauta un program cu care sa creezi pagina web.

 5. 5

  Instaleaza-l si citeste sectiunea de tutoriale pentru a putea incepe sa inveti cum sa folosesti software-ul.

 6. 6

  Creaza si deseneaza-ti pagina. Urmeaza instructiunile simple si atunci totul va fi foarte usor. Foloseste functia “preview” pentru a avea o privire din exterior asupra muncii tale (cum s-ar vedea pe internet).

 7. 7

  Incarca tot ce ai facut pe hosting-ul de web. Folosind instructiunile date de compania de hosting vei putea sa iti incarci pagina astfel incat sa poata fi accesata pe internet.

Sfaturi

 • Incearca sa nu adaugi prea multe chestii grafice sau alte functii cand creezi pentru prima data o pagina web.
 • IIa-o pas cu pas de la simplu spre mai complex.
 • .

Previous postCum sa iti faci propriul site? Next postCum sa iti dai intalnire online

Related Posts

Posteaza un comentariu


close