Cum sa vezi filme online

Unelte articol

Exista enorm de multe filme si filmari video de vazut online. Multe costa, dar sunt destule si gratuite. Nu te astepta sa vezi insa un film de top la o calitate extraordinara – cel putin, nu legal.

Pasi

 1. 1

  Instaleaza software-ul video necesar in calculator. WIndows Media Player, QuickTime Player si RealPlayer sunt cele folosite la scara larga. Programele de baza se gasesc gratis pe site-urile lor oficiale.

 2. 2

  Cauta site-uri si furnizori care ofera filme online gratuite. Poti face acest lucru cu ajutorul unui motor de cautare.

 3. 3

  Cauta pe website filme disponibile. Tine minte insa ca sunt in numar limitat. Poti sau nu sa gasesti exact ce filme te intereseaza.

 4. 4

  Descarca filmele dupa indicatiile specificate pe site. Vezi sa ai programul potrivit pe care sa vezi filmul. Unele site-uri au filme intr-un format care nu merge pe orice program.

 5. 5

  Salveaza filmele in calculator daca poti. Daca nu, le poti vedea si direct pe internet.

Sfaturi

 • Fii atent, pentru ca filmele gratuite sunt de obicei de calitate proasta sau sunt fragmentate. Exista un motiv pentru acre sunt gratuite…
 • Asigura-te ca site-urile de pe care downloadezi sunt legale. Poti intra in necazuri serioase daca incalci drepturile de autor ale unor companii producatoare.
Previous postCum sa iti decodezi telefonul Next postCum sa vezi cine sta pe invisible (detector invisible)

Related Posts

Posteaza un comentariu


close