Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum iti poti da seama daca cineva te-a blocat de pe Facebook? – CumFacSa.ro

Cum iti poti da seama daca cineva te-a blocat de pe Facebook?

Unelte articol

Facebook are multe optiuni pe care le poti controla in ceea ce priveste persoanele care iti pot vizualiza profilul, comenta la poze sau sa iti puna diverse lucruri pe wall. Daca nu ai optiunea de a pune un lucru pe wall la o anumita persoana, inseamna ca aceasta te-a blocat de pe wall.

Pasi

 1. 1

  Intra pe profilul tau pe Facebook si fa click pe butonul “Friends”. Scrie numele persoanei despre care crezi ca te-a blocat.

 2. 2

  Localizeaza acea persoana si intra pe profilul ei.

 3. 3

  Intra pe pagina care iti da posibilitatea sa pui ceva pe wall. Daca poti scrie ceva in acea bara care iti permite sa pui pe wall, atunci nu ai fost blocat. Daca in schimb acea bara lipseste cu desavarsire, atunci ai fost blocat.

 4. 4

  Intra pe wall la persoana respectiva pentru a vedea daca ai optiunile de a vizualiza diferite activitati. Daca poti vedea faptul ca are noi prieteni, dar nu poti vedea mesaje de la diferite persoane, atunci acesta este un semn clar ca ai fost blocat de la wall-ul persoanei respective.

Previous postCum sa inviti un baiat in oras Next postCum poti gasi obiecte pe care le-ai pierdut?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close