Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa adaugi fotografii la un album de facebook – CumFacSa.ro

Cum sa adaugi fotografii la un album de facebook

Unelte articol

Avand in vedere impactul facebook-ului, cu siguranta ca deseori veti dori sa adaugati fotografii la un album deja existent. Acest lucru se poate face cu usurinta, chiar mai usor decat crearea albumului in sine.

Pasi

 1. 1

  Dupa ce ati intrat pe pagina personala de Facebook, mergeti la pagine „Profile”(sau „profil”), pe care o puteti accesa din partea sus dreapta a ecranului.

 2. 2

  Selectati meniul „Photos”(sau „fotografii”), pe care il gasiti sub numele dumneavoastra pe pagina de la pasul 1.

 3. 3

  Selectati albumul in care vreti sa adaugati fotografia, dintre cele existente. Odata ce ati dat click pe album, va vor aparea toate pozele care sunt deja in acesta. Pentru a adauga fotografii, selectati „Add more photos” („adauga mai multe fotografii”).

 4. 4

  O fereastra Java se va deschide care va permite sa alegeti fotografia pe care doriti sa o postati pe Facebook. Trebuie sa selectati partitia pe care se gaseste aceasta, precum si folderul unde se gaseste, iar apoi selectati poza pe care o doriti.

 5. 5

  Puteti selecta mai multe fotografii. Apoi, apasati butonul „upload”, iar o fereastra va aparea pentru a va indica progresul postarii. Cand poza a fost postata cu succes, veti primi o notificare pe ecran. La fel ca si pentru celelalte poze, puteti sa dati „Tag” prietenilor din fotografii, sa adaugati o descriere, etc.

Previous postCum sa afli IP-ul PC-ului tau Next postCum sa calculezi in ce luna esti insarcinata

Related Posts

Posteaza un comentariu


close