Cum sa ai acces la internet gratuit

Unelte articol

Majoritatea companiilor care ofereau inainte internet gratuit au inceput acum sa ceara taxe. Totusi, exista cateva modalitati prin care poti avea acces gratuit la internet.

Pasi

 1. 1

  Poti imparti o conexiune la internet cu vecinul, cu prietenii sau cu familie. Pentru acest acces la internet poti oferi si tu ceva la schimb.

 2. 2

  Poti “imprumuta” conexiunea wireless neprotejata a vecinului tau. Pur si simplu trebuie sa iti deschizi laptopul si sa cauti o conexiune la internet neprotejata. Odata ce ai gasit o astfel de conexiune, incearca sa te conectezi la ea si astfel, vei avea internet.

 3. 3

  Poti merge la biblioteca. Unele biblioteci ofera internet wireless gratuit.

 4. 4

  Incearca la mall sau la diferite terase care fac reclama ca au internet gratuit. In aceasta situatie, internetul nu ar fi chiar “gratuit”, deoarece ar trebui sa platesti consumatia.

 5. 5

  Poti avea acces la internet atunci cand calatoresti. Multe hoteluri au astfel de oferte, care includ si acces gratuit la internet.

 6. 6

  Poti merge intr-un parc langa care sunt cateva case sau blocuri, astfel, poti “imprumuta” internetul de la persoanele care nu au parola sau protectie.

Previous postCum sa afli de cat somn ai nevoie Next postCum sa ai buze frumoase

Related Posts

Posteaza un comentariu


close