Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai cat mai multi sustinatori pe Twitter – CumFacSa.ro

Cum sa ai cat mai multi sustinatori pe Twitter

Unelte articol

Poti sa ai cat mai multi sustinatori pe Twitter daca iti dezvolti anumite obiceiuri care te vor ajuta.

Pasi

 1. 1

  Cand postezi ceva care ti se pare foarte interesant, poti urmari sa accesezi si optiunile “Please RT” sau “Please retweet”. Acest lucru ii incurajeaza pe altii sa dea mai departe mesajul tau, astfel vei ajunge sa ai mai multi sustinatori. Ai grija totusi sa nu abuzezi de acest lucru, deoarece vei ajunge sa fii ignorat.

 2. 2

  Participa la #followfriday. In fiecare vineri, a devenit o conventie pe Twitter pentru utilizatori sa faca o lista cu 5 persoane pe care ii recomanda sa fie sustinuti.

 3. 3

  Urmareste acele afaceri care sunt in aria ta de interes. Acestea, in cele din urma, iti vor fi de ajutor. Este bine pentru imaginea afacerilor. De multe ori, si alte persoane vor verifica sustinatorii afacerilor de care sunt interesati.

 4. 4

  Trimite un mesaj personal unei persoane care are influenta. Cand acea persoana iti raspunde la mesaj, acest lucru va fi observat de toti sustinatorii acelei persoane, iar unii din ei vor ajunge sa iti verifice si profilul tau.

 5. 5

  Creaza-ti un profil cat mai interesant. Fii sigur ca ai o poza interesanta la avatar care te reprezinta cat mai bine. Completeaza toate sectiunile despre biografia ta.

 6. 6

  Gaseste persoane insemnate in ariile tale de interes si poti incepe sa devii si tu sustinatorul acelor persoane. Unele din acele persoane, inevitabil, vor deveni si ele sustinatorii tai.

Previous postCum poti afla in ce parte este nordul fara a folosi o busola Next postCum sa schimbi bateria de la o masina

Related Posts

Posteaza un comentariu


close