Cum sa blochezi anumite site-uri folosind Internet Explorer

Unelte articol

Cand ai copii care folosesc calculatorul, sunt pasi pe care ii poti urma ca sa ii protejezi atunci cand intra pe internet. Poti astfel sa blochezi anumite site-uri pe care nu vrei ca ei sa intre. Poti face acest lucru urmarind acesti simpli pasi.

Pasi

 1. 1

  Deschide programul Internet Explorer.

 2. 2
  Publicitate

  Apasa butonul pe care scrie “Tools”, apoi apasa pe butonul cu “Internet Options”. Astfel, se va deschide o fereastra cu mai multe optiuni.

 3. 3
  Publicitate

  Apasa pe butonul “Content”. Putin mai jos, ai alt buton “Content Advisor”. Apasa butonul de “Enable”.

 4. 4

  Apasa pe “Approved Sites”. Sub “Allow This Website”, scrie adresa site-ului care vrei sa fie blocat. Apasa butonul “Allow” pentru a permite accesul si “Never” pentru a bloca accesul.

 5. 5

  Apasa butonul “Apply” apoi butonul “OK”.

Previous postCum sa anulezi o cerere de prietenie pe Facebook Next postCum sa calculezi cate calorii trebuie sa consumi pentru a slabi

Related Posts

Posteaza un comentariu


one + 9 =

close
cam newton jersey cam newton youth jersey cam newton jersey cheap cam newton jersey for sale luke kuechly jersey luke kuechly pro bowl jersey luke kuechly womens jersey luke kuechly authentic jersey Tom Brady Jersey Julian Edelman Jersey Rob Gronkowski Jersey Jordan Devey Jersey Jordan Richards Jersey Julian Edelman Jersey Kevin Faulk Jersey