Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa folosesti Twitter – CumFacSa.ro

Cum sa folosesti Twitter

Unelte articol

Twitter.com este o retea de socializare, cu ajutorul careia poti sa interactionezi cu mai multe persoane sau prieteni. Twitter poate fi accesat de pe telefonul mobil pentru a posta rapid unele lucruri sau pentru a face diverse update-uri.

Pasi

 1. 1

  Mergi pw site-ul de la Twitter si creaza-ti un cont nou. Selecteaza un nume care crezi ca ti se potriveste.

 2. 2

  Urca o fotografie de-a ta pe care o poti seta ca si poza de profil.

 3. 3

  Adauga-ti blogul personal sau site-ul personal (daca ai) pe Twitter. Acestea vor aparea pe pagina ta de profil.

 4. 4

  Apasa pe butonul „Public Timeline” pentru a verifica ultimele intrari. Selecteaza acele intrari sau oamenii pe care ai vrea sa ii urmezi. Apasa pe numele persoanei pe care vrei sa o urmezi si apasa apoi pe butonul „follow” pentru a adauga acea persoana la lista de „Following”. Astfel vei putea vedea update-uri pe pagina ta de la toate persoanele la care le-ai dat follow.

 5. 5

  Poti sa postezi ceva pe Twitter, sub fereastra unde scrie „What are you doing”. Pentru a posta acel subiect, apasa pe butonul „Update”. De retinut ca ai voie sa scrii nu mai mult de 140 de caractere.

 6. 6

  Verifica sa vezi ce persoane te urmeaza in acea sectiune de „Followers”.

 7. 7

  Poti sa accesezi contul tau de Twitter fie de pe computer, de pe telefonul mobil sau Instant Messenger. Poti face diverse update-uri de pe telefonul mobil atunci cand nu ai acces la un calculator.

Previous postCum sa fluieri cu degetele Next postCum sa folosesti un bideu

Related Posts

Posteaza un comentariu


close