Cum sa maresti traficul pe pagina ta de internet

Unelte articol

Exista multe modalitati creative de a mari traficul pe site-ul tau de pe itnernet. Unele dintre aceste modalitati vor costa bani, iar altele nu. Daca nu ai bani de investit, atunci poti incerca urmatoarele lucruri :

Pasi

 1. 1

  Pentru ca motoarele de cautare sa furnizeze numele site-ului printre primele cautari, trebuie sa pui pe site informatii destul de valoroase sau cautate. Aceste informatii includ diferite articole, poti sa iti faci un blog cu fotografii, filmulete si alte lucruri cautate pe internet.

 2. 2

  Odata ce ai facut lucrurile de la pasul 1, poti sa iti faci backlinkuri. Acestea au rolul de a redirectiona utilizatorul de internet catre pagina ta personala.

 3. 3

  Ofera pe site-ul tau diverse lucruri originale si cu un continut de calitate. O modalitate de a obtine trafic pe site-ul tau este sa oferi utilizatorilor de internet lucruri pe care nu le pot gasi in alta parte.

 4. 4

  Pentru a imbunatati scorul oferit de motoarele de cautare pentru site-ul tau, trebuie sa incluzi in articolele de pe site cuvinte cheie. Acest lucru se cheama optimizarea motoarelor de cautare.

 5. 5

  Schimba linkuri cu alte site-uri pentru a-ti mari numarul de vizitatori.

 6. 6

  Poti sa faci reclama la site-ul tau.

 7. 7

  Incearca sa ai un site cat mai original, cat mai interesant si cat mai ingrijit. Curata paginile de background. Un background cu multe culori, sau desene poate fi un lucru de distragere sau poate si ceva obositor pentru utilizator. Incearca sa mentii backgroundul cat mai simplu, dar in acelasi timp cat mai atragator.

 8. 8

  In final, daca vrei sa ajungi sa ai cat mai multi vizitatori, trebuie sa ai rabdare. Intre timp, continua sa adaugi articole si lucruri de calitate pe pagina ta de internet. Mult succes.

Previous postCum sa joci minesweeper Next postCum sa maximizezi viteza conexiunii la internet

Related Posts

Posteaza un comentariu


close