Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa maximizezi viteza conexiunii la internet – CumFacSa.ro

Cum sa maximizezi viteza conexiunii la internet

Unelte articol

Cu ajutorul acestui articol poti afla cum anume poti mari viteza conexiunii la internet fara a folosi acceleratori web.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa afli daca sunt conexiuni mai rapide in zona ta. Fibra optica si cablul de internet sunt mai rapide decat conexiunile prin DSL si Dial-Up.

 2. 2

  Fa niste lucruri de baza in ceea ce priveste mentenanta calculatorului. Defragmenteaza-ti hard-diskul, fa o scanare a discului, o scanare pentru virusi si curata tot ce ai in recycle bin. O viteza mica a internetului poate fi si din cauza ca ai un virus pe calculator. Nu iti umple partitia C: sau partitia pe care ai instalat Windowsul. Incearca sa instalezi alte programe pe alte partitii.

 3. 3

  Poti pur si simplu sa iti resetezi conexiunea la internet. Uneori, daca iti resetezi routerul poti ajunge sa ai o conexiune mai imbunatatita.

 4. 4

  Verifica-ti echipamentul de internet de acasa. Daca ai mai multe calculatoare, asigura-te ca fiecare calculator este conectat la routerul din casa.

 5. 5

  Daca folosesti un router wireless, asigura-te ca nu intra in conflict cu un telefon wireless sau cu o camera web wireless. Ai grija sa nu functioneze toate pe aceeasi frecventa.

 6. 6

  Poti sa iti suni providerul de internet. Poti intreba de acesta daca sunt probleme locale in ceea ce priveste conexiunea la internet.

 7. 7

  Poti sa faci un upgrade la echipamentul de retea pe care il ai acasa. Acest lucru poate sa insemne sa iti cumperi alt router, alta placa de retea pentru calculatorul personal.

 8. 8

  Inlocuieste cablurile de conexiune la itnernet. Cumpara cabluri noi. Acest lucru poate sa fie necesar deoarece cablurile pot ajunge sa se degradeze in timp si sa nu mai functioneze la parametri normali.

 9. 9

  Daca ai internet wireless, verifica sa nu mai fie folosit de altcineva (vecini). Pentru a evita acest lucru, tot ce trebuie sa faci este sa pui o parola la modemul wireless.

Previous postCum sa maresti traficul pe pagina ta de internet Next postCum sa meditezi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close