Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa renunti la facebook – CumFacSa.ro

Cum sa renunti la facebook

Unelte articol

Daca acum consideri ca Facebook-ul a devenit aproape o parte din viata ta, atunci poate ar fi cazul sa renunti la el. In acest articol gasesti sfaturi care te vor ajuta sa renunti la Facebook.

Pasi

 1. 1

  Mai intai trebuie sa recunosti ca ai o obsesie pentru Facebook. Mai intai trebuie sa iei in evidenta ce anume faci pe Facebook. La finalul unei zile, trebuie sa te intrebi ce anume ai realizat dupa ce ai petrecut atata timp pe Facebook. Daca cronometrezi timpul pe care il petreci pe Facebook te poate ajuta sa realizezi cat de mult timp pierzi pe Facebook.

 2. 2

  Defineste scopurile tale pe Facebook. Fa o lista cu ce anume obtii de la acele scopuri odata ce ti le indeplinesti.

 3. 3

  Gandeste-te si la ce alte lucruri ai putea sa faci in timpul pe care ti-l petreci pe Facebook. Daca te vezi petrecand sa zicem 20 de ore pe saptamana pe Facebook, atunci poti face o lista cu alte lucruri pe care le-ai putea face in tot acel timp. Unele din acele lucruri ar putea fi : sa iti iei un job part time, sa faci exercitii fizice, sa iti gasesti o prietena, sa iti petreci timpul socializand cu oamenii in viata reala, sa citesti, sa inveti si multe altele.

 4. 4

  Una din masurile extreme pe care le poti lua este sa blochezi acel site. Poti cauta pe internet diverse modalitati prin care poti bloca diferite site-uri de pe net.

 5. 5

  In cele din urma iti poti sterge contul de Facebook. Ai avea cam doua optiuni : fie iti poti dezactiva contul sau iti poti sterge contul permanent.

 6. 6

  Odata ce ai facut pasii de mai sus, ar fi timpul sa iti gasesti alte alternative pentru Facebook. Poti sa mentii legatura cu prietenii si amici tai fie pe messenger, sau prin sms. Multe persoane devin obsedate de Facebook doar pentru ca nu au nimic altceva de facut si asa ajung sa isi verifice foarte des conturile. Asa ca, trebuie sa iti gasesti diferite activitati pe care le poti face care te vor ajuta sa uiti de Facebook.

Previous postCum sa te speli pe cap fara sa folosesti sampon Next postCum sa repari boxele de la calculator

Related Posts

Posteaza un comentariu


close