Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa restrictionezi accesul la internet folosind Internet Explorer – CumFacSa.ro

Cum sa restrictionezi accesul la internet folosind Internet Explorer

Unelte articol

Reglementarea accesului la internet poate preveni copiii sau angajatii de a accesa diverse site-uri. Cu ajutorul acestui articol poti invata cum anume sa blochezi accesul la diferite site-uri de pe internet.

Pasi

 1. 1

  Deschide programul Internet Explorer. Odata ce ai deschis programul, cauta in bara de meniuri, din partea dreapta sus dupa butonul “Tools”. Apasa pe acel buton, apoi apasa pa “Internet Options” din partea de jos.

 2. 2

  Intra pe tab-ul “Content”, apoi apasa pe butonul “Enable”.

 3. 3

  Selecteaza categoriile pe care vrei sa le filtrezi : limbaj, nuditate, sex, violenta. Cu cat muti butonul in partea dreapta, cu atat vei restrictiona mai mult continut.

 4. 4

  Apasa pe butonul “Approved sites”. Aici poti insera diverse site-uri carora vrei sa le blochezi accesul.

 5. 5

  Mergi in tab-ul “Generals” si apasa pe butonul “Create password”. Astfel, vei putea introduce o parola, pentru a preveni alti utilizatori sa modifice setarile facute.

 6. 6

  Apasa pe butonul “OK” dupa ce ai iesit din fereastra de optiuni. Astfel, ai activat “consilierul de Continut” si poti sta linistit, deoarece persoanele care folosesc Internet Explorer nu vor putea vizualiza pe internet pagini cu continutul pe care l-ai blocat.

Previous postCum sa resetati un router Next postCum sa salvezi un laptop daca ai varsat lichid pe el

Related Posts

Posteaza un comentariu


close