Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa stergi paginile accesate din browserul tau de internet (Delete Browsing History) – CumFacSa.ro

Cum sa stergi paginile accesate din browserul tau de internet (Delete Browsing History)

Unelte articol

Daca vrei sa te asiguri ca nimeni nu va putea vedea ce pagini de internet ai accesat in browserul tau, atunci cel mai bine este sa stergi ultimele pagini accesate.

Pasi

 1. 1

  Pentru Internet Explorer Deschide browserul respectiv, apasa pe butonu Safety din dreapta sus, apoi apasa butonul Delete Browsing History. Se va deschide o fereastra in care puteti selecta ce anume sa stergeti din istoria browserului. Dupa ce v-ati hotarat, apasati ok, iar istoria din browser va fi stearsa.

 2. 2

  Pentru Mozilla Firefox Apasa pe butonul Firefox din stanga sus, apoi pe butonul Istoric, apoi pe Sterge Istoricul Recent. Puteti seta perioada din care sa va stearga istoricul. Selectati perioada dorita, apoi apasati OK.

 3. 3

  Pentru Opera Apasati butonul Opera din stanga sus, apasati butonul History. Din fereastra care vi se deschide puteti sterge fisierele care sunt dispuse pe anumite perioade (zile, saptamani, luni). Stergeti fisierul dorit.

 4. 4

  Pentru Google Chrome Deschideti Browserul, apasati pe butonul din dreapta sus care simbolizeaza o cheie franceza. Apasati pe butonul Istoric. Vi se va deschide o fereastra cu ultimele pagini accesate. De acolo puteti sterge paginile de internet care nu vreti sa apara in arhiva.

Previous postCum sa scapi de avertizarea despre autenticitatea Windowsului (Windows Genuine Notification) Next postCum sa trimiti un fax de pe computer

Related Posts

Posteaza un comentariu


close