Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum poti face un calculator sa functioneze mai repede – CumFacSa.ro

Cum poti face un calculator sa functioneze mai repede

Unelte articol

Computerele ajung sa functioneze mai greu pe masura ce sunt instalate cat mai multe aplicatii. Citeste aceste sfaturi pentru a afla cum poti face un calculator sa functioneze cat mai bine.

Pasi

 1. 1

  Opreste toate aplicatiile pe care nu le folosesti. Acele aplicatii le poti gasi in bara de jos, in partea stanga.

 2. 2

  Opreste toate functiile de pe desktop care fac ca imaginea ecranului sa arate cat mai bine. Scoate toate efectele vizuale, precum si aspectul pe care il au iconitele de pe desktop. Acestea iti vor consuma mai multa memorie RAM, lucru care iti fac computerul sa functioneze mai greu.

 3. 3

  Da din cand in cand cate un restart la calculator. Unele programe nu elibereaza memoria ocupata atunci cand sunt inchise, de aceea este bine sa mai dai cate un restart periodic la calculator.

 4. 4

  Goleste Recycle Bin.

 5. 5

  Dezinstaleaza aplicatiile pe care nu le mai folosesti deloc.

 6. 6

  Poti sa defragmentezi toate partitiile de pe hard-disk. Faceti click dreapta pe o partitie din My Computer, apasati butonul Properties -> Tools. De acolo alegeti optiunea „Defragment”, pentru a permite calculatorului sa curate acea partitie de pa hard-disk si sa elibereze mai mult spatiu.

 7. 7

  Instaleaza programe anti-virus pentru a-ti proteja computerul de virusi.

 8. 8

  Fii realist. Trebuie sa ajungi sa realizezi ca, calculatoarele din urma cu 5 ani inca pot functiona cu ultima versiune de Windows, dar acest lucru nu inseamna ca vor functiona perfect. De aceea este bine, daca iti permiti, sa iti schimbi configuratia calculatorului odata la 4-5 ani.

Previous postCum sa inveti sa citesti rapid Next postCum poti supravietui unei caderi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close