Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti calibrezi monitorul – CumFacSa.ro

Cum sa iti calibrezi monitorul

Unelte articol

Pentru a vedea imaginile exact asa cum sunt create pentru a fi vazute, trebuie sa iti calibrezi monitorul. Aici aveti cateva setari pe care puteti sa le dati monitorului pentru a vedea imaginile bine.

Pasi

 1. 1

  Verifica rezolutia monitorului. Alege cea mai mare valoare suportata de monitor. Daca aveti un monitor LCD, cautati in cartea tehnica rezolutia nativa a monitorului.

 2. 2

  Lasati monitorul sa se incalzeasca aproximativ 30 minute inainte sa incepeti calibrarea. Acest lucru va va asigura sa monitorul este 100% pregatit.

 3. 3

  Fii sigur ca nu se reflecta nimic in ecran sau ca nu bate lumina de afara sau din camera direct pe ecranul monitorului.

 4. 4

  Trage la o imprimanta de calitate o imagine in care este reprezentata o persoana cu un ten normal. Imaginea trebuie sa fie imprimata la cea mai mare calitate.

 5. 5

  Ajustati luminozitatea monitorului, contrastul si nivelele de culoare (RGB) pana cand imaginea de pe monitor se aseamana cat mai mult cu imaginea imprimata.

 6. 6

  Trebuie sa ajustati setarile monitorului odata la 2-4 saptamani pentru a avea o acuitate vizuala optima.

Previous postCum sa iti calculezi indicele de masa corporala Next postCum sa iti ceri scuze

Related Posts

Posteaza un comentariu


close