Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa repari boxele de la calculator – CumFacSa.ro

Cum sa repari boxele de la calculator

Unelte articol

Daca ai probleme cu echipamentul audio de la calculator, poti sa eviti costurile reparatiilor facute de un profesionist. Poti sa repari echipamentul si de unul singur.

Pasi

 1. 1

  Asigura-te ca boxele sunt conectate la calculator si ca sunt pornite.

 2. 2

  Conecteaza boxele la alt calculator, daca ai posibilitatea. Daca acestea functioneaza la alt calculator, inseamna ca soft-ul de la primul calculator este de vina.

 3. 3

  Verifica driverele de sunet. Fa click dreapta pe “My computer”, intra la “Properties”. Apasa pe butonul “Hardware” apoi intra la “Device Manager”.

  Intra la “Sounds, video and game controllers”. Acolo vei gasi un fisier numit “Audio”. Iti vei da seama daca este o problema din cauza aparitiei unui semn de exclamare “!”.

  Fa dublu click pe numele placii de sunet pentru a deschide fereastra. In fereastra de proprietati, apasa pe butonul “Driver”. Apasa pe butonul “Uinstall driver”. Apoi da un restart la cumputer. Cand dai restart, driverul ar trebui sa se reinstaleze automat. Daca nu, va trebui sa il pui manual.

 4. 4

  Verifica daca calculatorul inca mai este sub garantie. Daca mai este in garantie, nu fa nimic. Acele modificari pe care le faci ar putea sa strice garantia. Contacteaza un service IT pentru acest tip de probleme.

 5. 5

  Verifica placa de sunet. Scoate calculatorul din priza si desfa carcasa. Verifica sa fie toate cablurile conectate la placa de sunet. Daca sunt conectate, verifica sa faca contact bine.

Previous postCum sa renunti la facebook Next postCum sa repari un boiler electric

Related Posts

Posteaza un comentariu


close