Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa repari un USB flash drive – CumFacSa.ro

Cum sa repari un USB flash drive

Unelte articol

Daca ai un memory stick care nu merge, desi fizic nu este deloc avariat, poti face unele setari care pot reda functionalitatea discului de memorie.

Pasi

 1. 1

  Acesti pasi sunt doar pentru un sistem de operare Windows. Pentru alte sisteme de operare, pasii sunt similari.

 2. 2

  Introduceti stick-ul de memorie in calculator. Daca este detectat, ar trebui sa va apara acea partitie de la memory stick in My Computer.

 3. 3

  Incercati sa faceti click dreapta pe partitia de memorie de la memory stick apoi selectati optiunea de format. Selectati sa formateze sub FAT32 daca aveti sisteme de operare de Windows 98 sau mai vechi. Daca aveti sisteme de operare Windows mai noi, selectati formatul NTFS.

 4. 4

  Trebuie sa tineti minte ca inainte de a formata stickul de memorie, trebuie sa va salvati toate fisierele de pe stick fie pe un CD/DVD, fie pe o partitie de pe calculator.

 5. 5

  Odata ce ati formatat stickul de memorie, scoteti-l din calculator, dati un restart la computer apoi puteti sa il folositi ca inainte.

Previous postCum sa repari un boiler electric Next postCum sa resetati un router

Related Posts

Posteaza un comentariu


close