Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa salvezi un laptop daca ai varsat lichid pe el – CumFacSa.ro

Cum sa salvezi un laptop daca ai varsat lichid pe el

Unelte articol

Daca tii langa laptop un pahar de suc, apa sau cafea, risti sa il versi accidental peste tastatura laptopului. Daca cest lucru se intampla, nu trebuie sa intri in panica. Urmeaza acesti pasi.

Pasi

 1. 1

  Inchide laptopul, scoate adaptorul si bateria. Cel mai neplacut lucru care se poate intampla este sa faca scurtcircuit, dar, daca ii scoti alimentarea si bateria, acest lucru nu se mai poate intampla.

 2. 2

  Deconecteaza si scoate alte dispozitive externe.

 3. 3

  Intoarce-l cu fata in jos pentru a impiedica lichidul sa ajunga in laptop.

 4. 4

  Curata cat de mult poti cu ajutorul unui prosop de bucatarie.

 5. 5

  Dezasambleaza carcasa laptopului daca nu poti sterge tot lichidul care a curs. Daca iti este frica sa faci acest lucru, aduci du laptopul cuiva care se pricepe sa faca acest lucru.

 6. 6

  Cu ajutorul unei periute de dinti sau o bucata de carpa moale, curata laptopul pe interior.

 7. 7

  Lasa laptopul timp de cateva ore sau chiar mai mult sa se usuce, pentru a fi sigur ca nu mai ai lichid inauntru. Cel mai bine este sa lasi laptopul sa se usuce de la sine.

 8. 8

  Asambleaza inapoi laptopul. Daca acesta nu porneste, atunci du-l la un specialist.

Previous postCum sa restrictionezi accesul la internet folosind Internet Explorer Next postCum sa sari mai sus

Related Posts

Posteaza un comentariu


close