Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum poti ajusta coloanele in InDesign – CumFacSa.ro

Cum poti ajusta coloanele in InDesign

Unelte articol

Adobe InDesign este un program care permite sa publicati documente in diferite formate si marimi, permite crearea de tabele care pot fi customizate in functie de nevoile personale. A sti cum anume sa se ajusteze coloanele in InDesign va va permite sa fiti mai organizati in ceea ce priveste informatiile pe care le veti prezenta in tabel.

Pasi

 1. 1

  Cumparati sau descarcati programul daca nu il aveti deja instalat pe computer. Urmariti instructiunile prezentate care va vor ajuta in ceea ce priveste pasii care trebuiesc efectuati pentru a instala programul.

 2. 2

  Familiarizati-va cu spatiul de lucru din programul InDesign

 3. 3

  Deschideti un document nou din programul respectiv apasand butonul File->Open din panoul de control din spatiul de sus. Daca nu aveti deja un document deschis in care sa puteti lucra, atunci va trebui sa creati un nou document. Pentru a face acest lucru, apasati butonul File->New->Document si specificati setarile pe care doriti sa le aplicati documentului.

 4. 4

  Creati un tabel in documentul respectiv.
  Selectati unealta Type din paleta Tools si dati click pe locatia in care vreti sa plasati tabelul.
  Selectati Table->Insert Table din panoul de control. Introduceti numarul de randuri si coloane pe care vreti sa le aiba tabelul dumneavoastra.
  Apasati butonul OK.
  Selectati casuta in care vrei sa incepeti sa scrieti informatiile dorite sau in care vreti sa importati un anume text.
  Ajustati fontul si marimea textului dupa dorintele dumneavoastra.

 5. 5

  Redimensionati coloanele tabelului pentru a acomoda noul text.

  Selectati coloanele pe care vreti sa le redimensionati si selectati Table->Cell options->Rows and Columns. Scrieti valoarea pentru marimea dorita pentru coloana respectiva.
  De asemenea, latimea coloanei poate fi modificata manual, pozitionand cursorul mousului deasupra marginii superioare sau inferioare a celulei in care ati scris textul. Odata ce ati ajuns cu cursorul pozitionat acolo, apasati pe butonul de mouse si miscati cursorul fie in partea de sus sau in partea de jos, pentru a mari sau pentru a micsora dimensiunea celulei respective.

Previous postCum sa dai jos folia de pe geamurile fumurii Next postCum puteti face fata unui sofer tanar

Related Posts

Posteaza un comentariu


close