Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa conectezi casca bluetooth la Iphone – CumFacSa.ro

Cum sa conectezi casca bluetooth la Iphone

Unelte articol

In secolul vitezei, pentru majoritatea oamenilor viteza inseamna bani, iar timpul devine tot mai pretios. De aceea, pentru a putea vorbi la telefon in timp ce te ocupi cu rutina zilnica, serviciul sau condusul, poti folosi casca bluetooth.

Pasi

 1. 1

  Pe telefonul dumneavoastra iphone, selectati „Settings” si apoi „General”.

 2. 2

  Porniti casca bluetooth si setati bluetooth „on” din meniul telefonului. Este necesar ca telefonul sa nu fie ascuns la cautare(optiunea pentru a ascunde o gasiti tot in meniul de la pasul 1). Aveti grija ca telefonul si casca sa fie aproape una de cealalta.

 3. 3

  Cand Iphone-ul dumneavoastra detecteaza casca, selectati-o si apoi selectati „Pair”.

 4. 4

  E posibil ca telefonul sa va ceara o parola din 4 cifre, pe care o veti gasi in manualul castii bluetooth. Selectati „connect” si puteti folosi casca!

Previous postCum sa calculezi in ce luna esti insarcinata Next postCum sa iti hranesti bebelusul cu orez

Related Posts

Posteaza un comentariu


close