Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa convertesti documente din format WMW in format AVI? – CumFacSa.ro

Cum sa convertesti documente din format WMW in format AVI?

Unelte articol

Fisierele cu extensia WMW pot fi deschise cu Windows Media Player, dar, de cele mai multe ori, nu pot fi deschise cu alte programe. Pentru a putea viziona filmele cu alte programe, trebuie intai sa le convertesti in formatul AVI.

Pasi

 1. 1

  Downloadeaza programul OjoSoft Total Video Converter, intrand pe site-ul oficial de la OjoSoft. Odata ce ai downloadat kitul de instalare, instaleaza programul.

 2. 2

  Deschide programul, apoi apasa butonul “Browse” din coltul din dreapta jos. Alege fisierul WMW pe care vrei sa il convertesti facand click pe el, apoi click pe butonul “Open”.

 3. 3

  Apasati pe butonul “To AVI” din coltul din stanga sus.

 4. 4

  Selectati folderul destinatie. In acel folder va fi creat fisierul cu formatul AVI.

 5. 5

  Apasati pe butonul “Convert” din fereastra programului. Aceasta comanda lanseaza conversia din WMW in AVI. Tot procesul poate dura de la cateva secunde pana la cateva minute pana sa se incheie.

 6. 6

  Pentru a deschide fisierul nou, in format AVI, deschideti folderul in care ati selectat optiunea de salvare a fisierului convertit, apoi deschideti fisierul respectiv.

Previous postCum sa convertesti din zecimal in binar? Next postCum sa convertesti un filmulet intr-o imagine GIF

Related Posts

Posteaza un comentariu


close