Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa convertesti un document PDF in Word – CumFacSa.ro

Cum sa convertesti un document PDF in Word

Unelte articol

Fisierele cu extensia .PDF sunt fisiere de la Adobe Acrobat Reader, care pot fi deschise atat cu programul Adobe Acrobat Reader pe multe sisteme de operare, incluzand acele sisteme de operare de pe telefoanele mobile. Acum exista cateva programe diferite care te ajuta sa creezi fisiere in formatul .PDF din alte formate, incluzand fisierele din format word.

Pasi

 1. 1

  Poti converti un documet care este in flrmatul PDF folosindu-te de ajutorul unui site de internet : www.PDFonline.com. Selecteaza tab-ul : “PDF to Word”, urmat apoi de link-ul pe care scrie “Upload your PDF.” Fisierul rezultat va fi in formatul RTF (Rich text File), format pe care Word il poate deschide cu usurinta.

 2. 2

  Apasati butonul “Upload and Convert”. Aplicatia de pe site-ul PDFOnline va converti fisierul PDF in format Word. Pentru a descarca fisierul pe calculator, urmati instructiunea urmatoare : “Please Right Click Here to Download the Word File.” Sa tineti minte in ce folder ati salvat fisierul convertit, pentru a-l deschide ulterior.

 3. 3

  Scanati fisierul RTF pentru a nu avea virusi sau malware. Puteti deschide fisierul odata ce scanarea a fost completata si verificati daca in fisier este continutul pe care l-ati scris. Deschideti fisierul cu Word si apoi salvati-l ca un document word care sa aiba extensia .doc.

 4. 4

  Puteti converti un fisier cu formatul PDF in format Word cu un program deja instalat pe calculatorul dumneavoastra. Puteti face acest lucru daca nu aveti acces la internet, sau daca nu vreti sa riscati sa luati virusi de pe internet.

 5. 5

  Puteti sa donwloadati acest program de pe site-ul www.PDFOnline.com. Programul este foarte ieftin, daca nu chiar gratuit, pentru care aveti o versiune trial (o versiune limitata). Deschideti programul si folositi-va interfata acestuia pentru a converti documentele dorite.

Previous postCum iti dai seama ca bebelusul tau vrea hranit? Next postCum sa opresti picaturile de la apratul de aer conditionat

Related Posts

Posteaza un comentariu


close