Cum sa faci grafice cu ajutorul Microsoft Excel

Unelte articol

Graficele sunt foarte utile in reprezentarea datelor sau a statisticilor. Graficele sub forma de placinta sunt foarte folositoare, deoarece persoana poate vizualiza datele si statisticile cu usurinta destul de mare. Totusi, daca vrei sa faci manual acest lucru poate fi o sarcina de dificila, dar din fericire exista programe care te ajuta sa faci acest lucru cu o foarte mare usurinta.

Pasi

 1. 1

  Selectati informatiile pe care vreti sa le introduceti in grafic. Asigurati-va ca introduceti si coloanele sau liniile care ofera explicatii despre semnificatiile datelor din tabel. Incearca sa fii cat mai detaliat cu putinta despre datele care vrei sa figureze in grafic.

 2. 2

  Din bara de meniuri, apasati pe butonul Insert -> Chart. De acolo aveti un tabel cu tipuri de grafice pe care sa le alegeti. Alegeti tipul Pie.

 3. 3

  Odata ce ati ales graficul, acesta va aparea pe foaie. Daca faceti click-dreapta pe grafic, se va deschide un alt meniu. De acolo puteti face diferite modificari pentru graficul dumneavoastra. De exemplu puteti modifica scrisul din titlu si sa puneti etichete pe grafic.

 4. 4

  Pentru a pastra graficul creat precum si documentul Excel, salvati fisierul intr-un folder la alegerea dumneavoastra.

Previous postCum sa downloadezi un disc de recuperare pentru Windows XP Next postCum sa faci o rama de lux pentru o poza in photoshop

Related Posts

Posteaza un comentariu


close