Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci un GIF animat folosind Photoshop CS3 – CumFacSa.ro

Cum sa faci un GIF animat folosind Photoshop CS3

Unelte articol

GIF-ul permite utilizatorilor sa adauge animatie unor imagini statice. Exista multe programe care te pot ajuta sa creezi un GIF, printre care si Adobe Photoshop Creative Suite 3.

Pasi

 1. 1

  Creaza un document cu cate un cadru separat pe un layer diferit.

 2. 2

  Selecteaza layerele care vrei sa fie incluse in animatie din layer palette.

 3. 3

  Deschide paleta de animatii din “Window” si bara de meniuri, apoi selecteaza “Animation”.

 4. 4

  Schimba modul cum vezi cadrele selectate. Apasa pe meniul “Flyout” din paleta de aplicatii apoi selecteaza “Convert to Frame Animation”.

 5. 5

  Chimba fiecare layer, selectand cate un cadru pentru fiecare layer. Apasa pe meniul “Flyout’’ din paleta de animatii si alege “Make frames from layers”.

 6. 6

  Modifica fiecare cadru in parte. Selecteaza cadrul din fereastra cu animatii si schimba-l dupa cum vrei tu.

 7. 7

  Apasa pe sageata de sub fiecare cadru pentru a-ti afisa meniul de sincronizare. Selecteaza timpul pentru fiecare cadru in parte.

 8. 8

  Din meniu, selecteaza export, pentru a exporta documentul ca un filmulet. Intr-o alta alternativa, ai putea sa mergi in “save” si sa alegi optiunea de a salva fisierul in format GIF.

Previous postCum sa faci un flip pe spate Next postCum sa gasesti subiecte bune de conversatie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close